Bestelwebsite

Online eten bestellen

Uw gasten bedienen, ook als ze er niet zijn.

 

Via de MynOber Bestelwebsite of Bestelapp kunt u uw gast in uw horecazaak optimaal bedienen. Zij bestellen namelijk eenvoudig zelf een hapje of drankje, die u vervolgens snel aan tafel kunt serveren.

Wilt u ook gasten bedienen die liever thuis online bestellen en hun eten afhalen of thuisbezorgd willen hebben? Sluit dan via Woby aan op een standaardplatform of laat ons een webshop op maat voor u maken.

Met de bestelwebsite kan de horecabezoeker net zoals de bestelapp op locatie in een restaurant een hapje, drankje of gerecht bestellen en direct naar de juiste tafel worden gebracht.

Het is verstandig om de bestelwebsite op locatie te combineren met een Bestelapp welke te downloaden is in de Google Playstore en Apple Appstore. Zo heeft de horecabezoeker de keuze om te bestellen bij de bediening, via de bestelwebsite of via de bestelapp. De keuzevrijheid biedt elke bezoeker te kiezen op de manier die hij of zij het prettigst vindt. De gastenbeleving staat immers centraal!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Uw gast op locatie bedienen

De mixed grill op het gebied van bestellen.

 

De MynOber Bestelwebsite (webapp) werkt bijna hetzelfde als onze handige en razend populaire Bestelapp. Uw gast kan hiermee eenvoudig en wanneer het hem of haar zelf uitkomt een hapje, drankje of gerecht bestellen. Uw bediening krijgt de bestelling op dezelfde manier binnen en kan het vervolgens snel aan uw gasten serveren. U hoeft hiervoor geen nieuwe apparatuur aan te schaffen.

 

 

Hoe werkt de bestelwebsite?

  1. Ga naar www.web.mynober.nl. U heeft hiervoor geen account nodig.
  2. Vul de webcode in die bij de tafel hoort. Voor een demo: gebruik RNBMV6
  3. Bekijk de digitale menukaart en maak een keuze uit de gerechten en suggesties.

Via de Bestelwebsite (webapp) kunt u, net als bij de Bestelapp, een pushnotificatie ontvangen met een statusupdate van de bestelling.

 

Er zijn wel een paar verschillen tussen de Bestelwebsite en de Bestelapp:

 

 

  • De Bestelwebsite is te gebruiken op elk apparaat met een internetverbinding, dus ook op een laptop.
  • Uw gast hoeft niets te downloaden en te installeren om de Bestelwebsite te kunnen gebruiken.
  • De Bestelapp biedt inzicht in de bestelhistorie. Dit is met de Bestelwebsite niet mogelijk.

 

Wilt u uw gast de ultieme keuzevrijheid en de allerbeste gastenbeleving geven? Combineer dan de mogelijkheden van de Bestelwebsite en de Bestelapp.

Uw gast thuis bedienen

Uw webshop voor hongerige gasten.

 

Steeds meer mensen bestellen hun eten online om het vervolgens af te halen of te laten thuisbezorgen. Als u deze mogelijkheid niet biedt, loopt u dus een deel van uw omzet mis.

 

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer manieren om een eigen webshop te beginnen. Dit kan via een standaardplatform van een bestaande aanbieder of via een maatwerkplatform die u geheel naar uw eigen wensen kunt laten maken.

 

Via standaardplatform

Bespaar tot 40% op de kosten van een standaardplatform.

 

De populairste bestelwebsites is Thuisbezorgd.nl. Dit platform heeft een duidelijke machtspositie, maar gelukkig zijn er steeds meer goede alternatieven op de markt, ook van of voor kassasystemen. Enkele standaardplatformen voor bestelwebsites en webshops zijn Besteleenvoudig.nl (voor Taurus kassasystemen), Ultimatum App, Appsmen, Foodticket, en Adlivery (voor unTill kassasystemen).

 

Door aan te sluiten op een standaardplatform, kunt u vaak snel en tegen lage kosten een eigen webshop beginnen. Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken, waardoor u tot wel 40% kunt besparen op de kosten.

 

Maatwerkplatform

Echt succes met een eigen webshop op maat.

 

Bij een webshop van een standaardplatform heeft u vaak beperkte mogelijkheden en zit u vast aan een bepaalde vormgeving. Uw webshop valt daarom niet op tussen alle andere soortgelijke webshops. Ook moet u voor uitgebreide opties vaak extra betalen.

 

Wilt u echt succes behalen met uw webshop? Kies dan voor een maatwerkplatform, geheel afgestemd op uw eigen wensen, mogelijkheden en huisstijl. Wij richten uw webshop precies in volgens uw specificaties en bieden u no cure, no pay. Zo zorgen we ervoor dat succes verzekerd is.

Maatwerkplatform of standaardplatform?

Wat zijn de verschillen tussen een maatwerkplatform en een standaardplatform? Dit hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 

Standaardplatform Maatwerkplatform
Gebruiksvriendelijke WooCommerce webshop via WordPress
Goede vindbaarheid in Google (SEO)
Afgestemd op eigen wensen en mogelijkheden
Eigen ontwerp, geheel in de eigen huisstijl
No cure, no pay
Maatwerk en API-oplossingen
Te koppelen aan diverse reserveringssystemen *
Domeinregistratie en webhosting onder één dak

 

* Zoals Redforts. Dit systeem is vergelijkbaar met Thuisbezorgd.nl, maar dan voor Booking.com. U heeft hiermee een eigen boekingssysteem en lage kosten.

Woby helpt

Hulp nodig bij uw keuze en 40% besparen?

 

We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken: de Bestelwebsite gebruiken, een maatwerk webshop of bestelwebsite laten maken, aansluiten bij Thuisbezorgd.nl, gebruik maken van een ander standaardplatform of een combinatie hiervan?

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en wat voor uw horecabedrijf het beste werkt? Woby heeft veel ervaring in de horeca en helpt u graag met het maken van de juiste keuze. U kunt met onze hulp zelfs tot 40% besparen op de kosten.

 

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier of neem via tel. 085 – 888 07 56 of e-mail info@woby.nl vrijblijvend contact op voor een gratis demo of persoonlijk adviesgesprek op maat.

 

Bent u op zoek naar een ander kassasysteem of wilt u weten of u nog steeds de beste heeft? Wij helpen u ook met uw Kassakeuze.

 

Waar is Woby inzetbaar?

Restaurant

Woby is geen vervanging van de papieren menukaart, maar een effectieve digitale aanvulling hierop.

Terras

Met Woby bestelt uw gast vanaf het terras onbeperkt via zijn of haar smartphone terwijl u gratis uw omzet verhoogt.

Hotel

Met Woby Smart Roomservice bestelt uw gast vanaf de hotelkamer met zijn of haar smartphone terwijl u gratis uw omzet verhoogt.

Bowling & recreatie

Game on! Met Woby bestelt uw gast vanaf de (bowling)baan of speeltafel terwijl u gratis uw omzet verhoogt.

Nieuwsgierig geworden?

Meld u gratis aan en probeer Woby vrijblijvend!