Handheld App

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Bestellingen opnemen, maar dan gebruiksvriendelijk en efficiënt.

 

U wilt uw gasten snel en goed bedienen en daarbij ook uw personeel efficiënt inzetten? Via de MynOber Handheld app voor de horeca kunt u dit op een moderne en gebruiksvriendelijke manier bereiken.

Handige app voor de bediening

De MynOber app van Woby is ook beschikbaar als draadloze en mobiele bestelterminal voor uw bediening. De ober kan hiermee op een snelle, moderne en gebruiksvriendelijke manier de bestelling van uw gasten direct doorgeven aan de bar of keuken. De app biedt ook handige informatie, zoals de prijzen van dranken en gerechten of het totaalbedrag van een openstaande rekening.

Hoe werkt de Handheld app?

De Handheld app voor Android en iOS is gekoppeld aan het kassasysteem van Carian.

 

De Handheld app staat via internet in directe verbinding met de bar of keuken en uw kassasysteem van Carian. Daardoor kan de bar of keuken gelijk aan de slag en wordt de bestelling automatisch ingevoerd in het kassasysteem. Uw ober hoeft dan minder heen en weer te lopen en geen dubbel werk meer te doen. Uw gast profiteert daardoor van een snelle bediening en fout opgenomen bestellingen komen niet meer voor.

 

De Handheld app is beschikbaar op alle gangbare tablets en smartphones met Android of iOS in alle formaten. Denk bijvoorbeeld aan een Samsung, iPhone, iPod of een elegante iPad mini in een speciale kelnerhouder. Ook kunt u de app gebruiken op een apparaat met IP-67-certificering die is beschermd tegen vallen, stoten, water en stof. U kiest dus eerst zelf het apparaat en formaat dat u prettig vindt en installeert vervolgens de app via Google Play of de App Store.

Kleine investering, snel terugverdiend

Deze draadloze bestelterminal laat uw omzet stijgen met 30%.

 

Uit onderzoek blijkt dat een draadloze bestelterminal, zoals de MynOber Handheld app, een kleine investering is die op korte termijn is terugverdiend. Door het gemak van bestellen en de hogere efficiëntie, stijgt de omzet namelijk tot wel 30%! Ook fouten in de bestelling, en dus kosten, komen aanzienlijk minder voor. De Handheld app is snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Uw personeel went er dus snel aan.

 

Combineren met andere oplossingen

De MynOber Handheld app van Woby is uitstekend te combineren met de Bestelapp, Bestelzuil of andere diensten van Woby. Uw gast kan daardoor altijd kiezen tussen zelf bestellen of bestellen via de bediening. U geeft uw gast daarmee de ultieme keuzevrijheid en de allerbeste beleving. Omdat alle bestellingen altijd rechtstreeks in uw kassasysteem komen, houdt u altijd het overzicht. Zonder extra werk of kosten.

Voordelen Handheld Applicatie

Er zijn veel verschillende soorten bestelterminals, handhelds, handterminals voor de Horeca  waarmee u draadloos bestellingen kunt  opnemen . Welke is nu geschikt voor uw horecaonderneming?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Wij helpen u graag de mogelijkheden en voordelen van de verschillende opties in kaart te brengen en adviseren u over de optie die voor u het meest geschikt is

Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met Woby 085 888 07 56 of mail naar info@woby.nl voor een gratis demo of persoonlijk adviesgesprek op maat

  • Het systeem werkt gewoon op alle standaard tablets en U kiest het formaat touchscherm dat u het prettigst vind.

 

  • Dankzij de efficiëntie van dit soort systemen kan de service sneller verlopen en worden er een stuk minder fouten gemaakt.

 

  • De MynOber handheld app is sneller en werkt op alle standaard tablets en smartphones. De klassieke draadloze apparaten  zijn  vaak kostbaar in aanschaf en minder gebruiksvriendelijk.

 

  • Kiest u bijvoorbeeld voor een iPod dan heeft een accu die superlang meegaat.

 

  • Onderzoek heeft uitgewezen dat mits juist gebruik de invoering van een draadloze bestelterminal een investering is die zichzelf op korte termijn terugbetaalt dankzij een verhoogde omzet van maar liefst 30%!

 

  • Uw kunt de gastbeleving nog meer verhogen door de handheld éénvoudig te combineren met de zelfbestel app.
  • Tijdsbesparend: een ober hoeft niet meer over en weer te lopen tussen keuken, bar en zaal of terras om bestellingen door te geven en te noteren. Doordat de draadloze bestelterminal rechtstreeks in verbinding staat met de keuken en de kassa, gebeurt dit allemaal automatisch.

 

  • Minder kans op fouten en dus geldbesparend: de kans op het fout noteren van bestellingen of misverstanden door slecht leesbare notities wordt dankzij dit draadloze bestelsysteem gereduceerd tot een minimum, waardoor u geen geld meer verliest dankzij dergelijke vergissingen.

 

  • Gebruiksvriendelijk: de draadloze terminals zijn speciaal zo ontworpen dat ze gemakkelijk te hanteren zijn met duidelijke knoppen en aanduidingen. Uw werknemers zullen de overstap naar deze moderne bestelmanier dus vlotjes en zonder veel problemen kunnen maken.

 

  • Verhoogt de gasttevredenheid: omdat het risico op fouten bij het opstellen van bestellingen en rekeningen dankzij het draadloze bestelsysteem nagenoeg nihil is, zullen ook uw klanten hier merkbaar baat bij hebben, wat de reputatie van uw zaak ten goede komt.

 

Waar is Woby inzetbaar?

Restaurant

Woby is geen vervanging van de papieren menukaart, maar een effectieve digitale aanvulling hierop.

Terras

Met Woby bestelt uw gast vanaf het terras onbeperkt via zijn of haar smartphone terwijl u gratis uw omzet verhoogt.

Hotel

Met Woby Smart Roomservice bestelt uw gast vanaf de hotelkamer met zijn of haar smartphone terwijl u gratis uw omzet verhoogt.

Bowling & recreatie

Game on! Met Woby bestelt uw gast vanaf de (bowling)baan of speeltafel terwijl u gratis uw omzet verhoogt.

Meer weten?

Op zoek naar een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en betaalbare handheld app? Laat uw gegevens dan achter via onderstaand formulier en ontvang 3 gratis offertes van verschillende leveranciers.

 

U kunt ook via tel. 085 – 888 07 56 of e-mail info@woby.nl vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag meer over de handheld app.