Gratis Demo
Gratis Demo

2200 live integraties verdeeld over 63 landen

Over ons

Woby en strategisch partner Omniboost richten zich op volledig geïntegreerde POS en PMS oplossingen voor de horeca. Dit omvat alle oplossingen voor het vastleggen van verkooptransacties zoals mobiele telefoons, kiosken, apps en weboplossingen.

Wij zijn gespecialiseerd in advisering op het gebied van ICT:

  • Het ontwikkelen, hosten en leveren van geïntegreerde softwareoplossingen,
  • evenals: project- en interimmanagement.
  • Levering van hardware en randapparatuur is ook onderdeel van ons bedrijf.

Woby heeft een totaaloplossing voor horecaondernemers met een bestel-app voor de mobiele telefoon en kioskoplossingen. De oplossingen worden in huis ontwikkeld met experts op verschillende gebieden en hebben actieve klanten in 63 landen.

Omniboost heeft een groot trackrecord in het implementeren, ontwikkelen en ondersteunen van ICT-oplossingen voor voornamelijk internationale horecaketens. Dit omvat POS/PMS-integraties met alle wereldwijde spelers zoals Lightspeed L+K series, Oracle, unTill, Eijsink, Toast, Trivec en Mews.

Woby is hét merk voor interactief en online bestellen in de horeca. Wij bieden een totaaloplossing met producten en diensten waarmee we horecaondernemers geheel ontzorgen op het gebied van mobiel bestellen en zelfbedieningssystemen.

Dienstverlening

Onze dienstverlening richt zich met name op de 3 belangrijkste factoren die interactief bestellen succesvol maken en je omzet laten stijgen:

  1. Bestelapp
  2. Property Management System (PMS)
  3. Kassasysteem Point of Sale (POS)

Hiermee bieden we echt een totaalpakket voor horecaondernemers die op een innovatieve, effectieve en efficiënte manier hun gasten willen bedienen.

Woby beschikt over ruime kennis, relevante ervaring en de juiste partners om al deze producten en diensten optimaal te laten samenwerken. Je kan daardoor op een betaalbare manier en zonder extra werk je omzet zien stijgen.

Een speciale supportdesk, 7 dagen per week, is beschikbaar voor ondersteuning op afstand, indien nodig.

Nieuwsgierig geworden?

De medewerkers van Woby weten waarover ze praten en zijn makkelijk te benaderen. Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier of neem via tel. 085 – 888 07 56 of e-mail info@woby.nl vrijblijvend contact op. We helpen je graag.