Over ons

Interactief en online bestellen

U bedient uw gasten. Woby bedient de horeca.

 

Woby is hét merk voor interactief en online bestellen in de horeca. Wij bieden een totaaloplossing met producten en diensten waarmee we horecaondernemers geheel ontzorgen op het gebied van mobiel bestellen en zelfbedieningssystemen.

 

Onze dienstverlening richt zich met name op de 3 belangrijkste factoren die interactief bestellen succesvol maken en uw omzet laten stijgen:

  1. Bestelapp
  2. Gastenwifi
  3. Kassasysteem

 

Daarnaast bieden we met de Bestelzuil, Handheld App, Bestelwebsite en Kassakeuze echt een totaalpakket voor horecaondernemers die op een innovatieve, effectieve en efficiënte manier hun gasten willen bedienen.

 

Woby beschikt over ruime kennis, relevante ervaring en de juiste partners om al deze producten en diensten optimaal te laten samenwerken. U kunt daardoor op een betaalbare manier en zonder extra werk uw omzet zien stijgen.

Onze visie

Gebruiksvriendelijke innovatie stimuleert groei en gebruik.

 

Gebruiksvriendelijke en betaalbare totaaloplossing

Wij weten uit eigen onderzoek dat horecaondernemers hun gasten graag de mogelijkheid van mobiel bestellen willen aanbieden. Met de producten en diensten van Woby bieden wij horecaondernemers nu de kans om op een betaalbare manier aan de behoeften van horecabezoekers te voldoen.

 

Door onze innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen genieten consumenten meer van hun horecabezoek en zien ondernemers hun omzet groeien. Zo bieden wij de horeca echt toegevoegde waarde.

Voordelen voor de horecaondernemer

 

MynOber is de kers op de taart voor horecaondernemers.

Meer omzet

Uw gasten zullen sneller en vaker bestellen, omdat ze dit op elk gewenst moment kunnen doen. Uw bediening kan zich daardoor meer richten op upsell.

Meer contactmomenten

Doordat gasten via meerdere kanalen kunnen bestellen, wordt er vaker een hapje of drankje geserveerd. Dit zorgt voor meer contactmomenten, waardoor persoonlijk contact wordt gestimuleerd. De bediening kan daardoor meer aandacht geven aan een persoonlijke beleving.

Binnen één dag aan de slag

MynOber koppelt eenvoudig aan uw eigen kassasysteem en printer(s). U hoeft dus niet te investeren in extra apparatuur en kunt al binnen één dag aan de slag.

Snel inspelen op acties en trends

De digitale menukaart van MynOber bevat uw eigen logo, huisstijl en prijzen. Heeft u een actie? Dan past u in een paar klikken snel alle menukaarten aan.

Meer tevreden gasten

U geeft uw gasten meer keuzevrijheid en maakt van het horecabezoek een leuke en gastvrije beleving. Dit leidt tot meer tevreden gasten, die graag bij u terugkomen. Gastvrijheid staat immers centraal in de horeca!

Efficiëntere bedrijfsvoering

Uw personeel weet precies waar de bestelling geserveerd moet worden en foutief opgenomen bestellingen zijn verleden tijd, ook op de drukste momenten. Uw personeel is daardoor minder bezig met opnemen van een bestelling en meer met het gastvrij brengen en presenteren van lekkere hapjes en drankjes.

Aantrekkelijk voor nieuwe gasten

U onderscheidt zich van de concurrentie, doordat u uw gasten net dat beetje extra beleving, service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht kunt geven.

Ondersteuning

U kunt voor de horeca tegenwoordig kiezen uit zeer veel verschillende soorten bestelterminals, handhelds, handterminals en kassasystemen. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om daaruit een goede keuze te maken.

 

De medewerkers van Woby zijn onafhankelijk en hebben veel ervaring met alle systemen. Wij kunnen u daardoor uitstekend helpen en adviseren over welke oplossing het meest geschikt is voor uw horecaonderneming

Nieuwsgierig geworden?

De medewerkers van Woby weten waarover ze praten en zijn makkelijk te benaderen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat uw gegevens dan achter via onderstaand formulier of neem via tel. 085 – 888 07 56 of e-mail info@woby.nl vrijblijvend contact op. We helpen u graag.