Gratis Demo
Gratis Demo
Terug naar alle blogs

Doe mee aan de revolutie

Geïrriteerde gasten vanwege lang wachten voordat ze kunnen bestellen. Een bekend probleem dat met het huidige personeelstekort alsmaar groter wordt. 

Door Ruud Hontele
Geschreven op 16 augustus 2021

Tijd voor een revolutie

Woby helpt met de QR Code Bestel App, maar daarvoor hebben we vooruitstrevende Horecaondernemers nodig. Woby gelooft namelijk in een revolutie binnen de horecabranche. In een tijd van hoge service verwachting en een groter wordend personeelstekort is er verandering nodig. Helaas levert een grote verandering ook veel weerstand op.

Wees vooruitstrevend

Laat samen met ons zien dat het gemakkelijk anders kan

Wie helpt ons met de revolutie tot stand te brengen? Wij willen horecaondernemers laten zien dat de gast gemakkelijk zelf de baas kan zijn over wanneer en hoe vaak hij/zij een bestelling doet. Heel gemakkelijk, vanuit de luie stoel via een QR Bestel Code op hun eigen mobieltje.

Drie voorwaarden voor elke wezenlijke verandering zijn nodig: een plan, een uitvoerende en een ramp. Zo bouwden we de Afsluitdijk, en zo zullen we de horeca moeten laten inzien dat de gast de keuze WIL en KAN hebben of deze mondeling de bestelling doorgeeft of via de Woby QR Bestel App!