Gratis Demo
Gratis Demo
Terug naar alle blogs

Het beste alternatief voor Thuisbezorgd.nl

We kunnen er geen genoeg aandacht aan besteden, de manier waarop thuisbezorgd.nl te werk gaat is ongezond voor de horeca branche.

Door Ruud Hontele
Geschreven op 9 september 2021

Te hoge provisies

De hoge provisie (tussen de 10% en 15%!) met daar bovenop de transactiekosten per Ideal betaling komen (deels) bij de consument te liggen. De kwaliteit van gerechten bewaken en tegelijk betaalbaar blijven wordt zo voor de horecaondernemer haast onmogelijk gemaakt.

Eten moet vooral lekker en vers zijn toch? Je zou dus denken dat het restaurant met bijvoorbeeld de lekkerste en meest verse pizza bovenaan staat. Helaas werkt dit in de praktijk niet zo, iemand die genoeg aan thuisbezorgd.nl betaalt staat namelijk gewoon bovenaan.

80% van de kliks op eerste 5

Dit betekent dat de restaurants die het meeste betalen om bovenaan te staan bijna alle kliks krijgen. Omdat zij zoveel betalen om bovenaan te staan en “leven” van de thuisbezorgd bestellingen, komt dit de prijs / kwaliteit verhouding vaak niet ten goede. Thuisbezorgd.nl heeft niet als doel om jou gemakkelijk een lekkere maaltijd thuis te laten bezorgen. Het gaat puur om winst maken. Hier gaan restauranthouders onder gebukt en de consument betaalt de prijs. Letterlijk en figuurlijk. Want zeg nu zelf, we kennen allemaal toch wel die kleffe veel te dure maaltijd die zo ontzettend tegenviel.

Met bijvoorbeeld een eigen bestelwebsite in combinatie met een QR-bestelsysteem. Woby zorgt voor betaalbare oplossingen zodat u als horecaondernemer weer bezig kan zijn met kwaliteit en klanttevredenheid.